Vil du lære deg å spille et instrument?

21 juli 2020
admin

Vil du lære deg å spille et instrument?

Å lære seg å spille et instrument er noe mange ønsker seg, men ofte føles det som et litt for stort prosjekt å begynne med. Som voksen er man ikke særlig ofte i situasjoner der man er nybegynner, og det er jo nettopp det man skal være når man lærer et nytt instrument. På danmusikk.no er det masse fine instrumenter man kan la seg inspirere av, og det å være nybegynner er mye mindre irriterende å slitsomt hvis man i hvert fall vet at man har det riktige utstyret.

Riktig valg av utstyr 

Å begynne å spille et instrument er aller mest gøy hvis man har det riktige utstyret, og man skal ha det riktige utstyret for akkurat der man er i utviklingen sin til enhver tid. Valget av instrument er et viktig valg, for det er forhåpentligvis noe man skal ha lenge, lenge, lenge. Jeg har funnet ut et utrolig stort utvalg på danmusikk.no som du kan se på.

Tålmodighet

Det er ingen hemmelighet at det er noe helt annet å begynne å spille et instrument når man er 24 enn det er når man er 8, og noe helt annet når man er 45 eller 52 enn når man er 24. Det å begynne tidlig er absolutt bra, men det er samtidig aldri for sent, så hvis det er noe man ønsker seg å bli god til spiller det ingen rolle hvor gammel man er. Mer tålmodighet er noe som de aller fleste ønsker seg, uansett alder, men særlig når man skal begynne å lære et nytt instrument, s blir det utrolig viktig å smøre seg med tålmodighet. For med en gang det begynner å løsne blir det gøy, men det gjelder å holde ut og ikke gi opp før man kommer til det punktet. Og det kommer – det lover jeg!

Flere nyheter