Sterk marin betong til norsk vær

03 desember 2020
admin

Sterk marin betong til norsk vær

Fjell, skog og hav. Det er tre norske næringer og tre norske kilder til råvarer. Det er på mange måter det som definerer landet vårt. Det som definerer de næringene som livnærer både den felles norske økonomien og de mange individene som lever og ånder i disse industriene. I havbruksnæringa brukes det store betongflåter og de er ikke den eneste som benytter seg av dette.

Store betongflåter produseres til oppdretts-flåter til havbruksnæringa der for eksempel norsk laks blir oppdrettet, hurtigbåt-kaier til private eller offentlige i form av kommuner og flyte-kaier og moler med demping av bølger til for eksempel fiskeri eller håndtering av godt. 

Størst i Norge

Ulstein Betong Marine er størst i Norge på produksjonen av marin betong til havbruksnæringa og produserer forskjellige flytende betongkonstruksjoner i sin helt egen tørrdokk i Haddal i Ulstein kommune. De produserer også betong i Sande og et par andre steder i landet og alt dette binder seg sammen til en bedrift som er utrolig gode på betong, stein og alt det det kan brukes til. Produksjonen av Betong i sande er en viktig del av bedriften og de leverer også ferdig-betong flytende rett til der du trenger den sånn at man ikke skal gjøre noe selv.

En spennende næring

Det maritime er en stolt del av norsk kultur og historie. Som et land der over halve landet grenser mot hav er det ikke rart av havet har fått så stor betydning for livene våre og den måten vi lever dem på. Havet er en viktig norsk næring og det gjør at steder som for eksempel Ulstein Betong får lov til å spille en viktig rolle når det kommer til å skape de aller beste forholdene for havbruksnæringa og andre elementer som bruker betong i nærheten av havet. Det er viktig for sikkerheten.

Flere nyheter