Gi madrassen din lenger levetid med en madrassbeskytter

19 mars 2021
Henriette Hansen

En av de tingen som man ofte glemmer å tenker over når man skal kjøpe seg en ny seng eller at man bare skal kjøpe seg en ny madrass er at det ofte er flere deler enn det man burde vurdere å investere i. Og en av de tingen er at det er skikkelig smart å kjøpe en god madrassbeskytter når man kjøper en madrass. 

Det er kanskje ikke så mange som tenker over det, men det å kunne beskytte madrassen gjør at den varer lenger. Noe av grunnen til det er at man ikke kan vaske en madrass og derfor er det ikke så bra at man ikke har noe som lugger oppå madrassen og beskytter den, men heldigvis er det rik mulighet for å kjøpe en bra madrassbeskytter.

En madrassbeskytter har ofte et trekk man kan ta av ved bruk av en glidelås og putte direkte inn i vaskemaskinen. På den måten kan man hindre at selve madrassen blir slitt og skitten, og man heller kan enten vaske beskytteren eller man kan velge å bytte den ut med årene. Men det å kunne bytte den ut gjør under alle omstendigheter at man kan beholde selve madrassen mye lenger.

Beskytt madrassen din

En av de måtene vi kan leve en mer bærekraftig livsstil på er det at vi ikke bytter ut de tingen vi eier så ofte og senger og madrasser er helt klart blant de tingene vi kanskje kunnet byttet litt mer sjeldent hvis vi bare hadde det riktige utstyret i tillegg til selve madrassen og sengen.

Det å sove godt er viktig, og det å kunne bevare madrassen lengst mulig handler om å ha riktig madrassbeskytter for eksempel. Vi kjøpte vår hos https://www.bedrenaetter.no/sengetekstiler/madrassbeskytter.html da vi kjøpte sengen tog madrassen vår og det var klart et smart trekk, for madrassen vår er like god som ny!

Flere nyheter