Få et velduftende år med Air Wick

20 januar 2021
admin

Ønsker du deg allerede frem til sommeren med alle de gode luktene, den friske luften og varme vinden? Når vi er midt i januar kan det føles langt unna, for det er akkurat det det er. Men det betyr ikke at vi ikke kan prøve å gjøre det vi kan for å få et litt bedre inneklima i månedene med lukkede vinduer og snø utenfor.

Vi har akkurat kjøpt forskjellige lukter fra Air Wick hos coolpriser fordi vi følte at vi hadde behov for en luftrenser. Det er deilig hele året, men kanskje litt ekstra deilig om vinteren når både luftkvaliteten og lukten inne ikke er like frisk og deilig som den pleier å være om våren og sommeren.

Vinteren i Norge er lang, så spørsmålet om inneklima er noe som burde være viktigere for nordmenn. Det er ikke mange som lufter om vinteren selv om man burde det og det å ha en luftfriskere kan kanskje være lettere å overtale noen til hvis man ikke helt føler for å åpne vinduene midt på vinteren.

Velg en luftfrisker som lukter av sommer

Det er mange av luktene fra Air Wick som tar meg direkte tilbake til følelsen av sommer. Hos oss er lukter av blomster noe av det vi liker best, men man kan også velge mer nøytrale lukter hvis man ikke liker blomster så godt. Sitron er kanskje den jeg liker aller best av alle luktene egentlig.

Det er mange forskjellige lukter å velge mellom, så det er lett å finne en lukt som vil kunne kvalifisere seg som favoritt. Det er først når man har prøvd dem at man finner ut av hva man liker best, så vi kjøpte mange forskjellige som vi også kan ha i forskjellige rom i huset. Det gjør at det lukter litt mer som sommer.

Flere nyheter