Bestill alltid plakater i den beste kvaliteten

21 januar 2021
admin

Plakater er noe som vi har hatt rundt oss siden vi var små. De kom i blader vi kjøpte da vi var mindre, vi kjøpte plakater med bilder av idolene våre på og elsket å ha dem hengene på rommene våre da vi var tenåringer. Vi brukte dem nesten som tapet. Jeg husker så godt hvordan rommet mitt så ut.

Personlig hadde jeg er blanding av plakater med hester og plakater med pop-stjerner jeg likte. De plakatene var tynne og nesten umulig å ikke ødelegge når man tok dem ut av bladene. Plakater man kjøpte på bokhandelen var litt bedre, men det var det nesten ingen som gjorde. 

I dag ser vi på plakater mer som et kreativt innspill i en ellers mer voksen estetikk og både motivene og kvaliteten er drastisk endret fra da. Nå handler det om interiør og ikke idoler når man kjøper plakater i den beste kvaliteten. Og det er både motivene, kvaliteten og statusen på plakatene som har endret seg til i dag.

Form hjemmet ditt med plakater i den beste kvaliteten

Det å innrede var ikke noe man gjorde når man var liten. Man hang ting opp på veggene. Man kjøpte ting man likte. Men det handlet ikke om innredning. Det handlet ikke om stil. Det er noe som for de aller, aller fleste av oss utvikler seg med tiden. 

Den minimalistiske skandinaviske stilen har virkelig fått tak i sjelen vår her i Norden og selv om det er en veldig flott estetikk, kan det for mange bli litt for upersonlig. Derfor kan plakater i den beste kvaliteten være med på å løfte et minimalistisk design til noe litt mer personlig.

Å bruke plakater som verktøy for å gjøre interiøret mer personlige er en fin måte å balansere en mer minimalistisk estetikk uten å ødelegge konseptet.

Flere nyheter