Ønsker du deg en hay lampe?

23 september 2020
admin

Ønsker du deg en hay lampe?

Danskene vet virkelig hva bra design er. De er verdenskjent for møbler og mote og alt mulig annet og belysning er ikke et unntak. Hay er en design favoritt fra Danmark og hvis du ønsker deg en hay lampe er det så mye fint å velge mellom. 

Det finnes så storlig mange forskjellige typer lamper og designs og det kan være vanskelig å velge noen ganger, men disse lampene er lamper som gir deg det beste fra alle vendener innenfor design og står som et eksempel og potensiale for stort og viktig innenfor design. De fokuserer på bra lys og godt og enkelt design. Veldig dansk, veldig skandinavisk.

Dansk design på sitt beste

Man skal ikke undervurderer den viktigheten godt lys har og godt design er nesten like vittig også. Danskene er ikke velsignet med noe særlig mye mer lys enn oss, så for dem er lys utrolig viktig også. For lys er så utrolig viktig og det at vi føler oss inspirert, særlig om vinteren, og interiøret vårt er en vittig del av velvære og trivselen vår. Det er noe vi ofte undervurderer og det er litt som at man glemmer mørket med en gang våren kommer og dagene blir lenger, men høstmørket kommer alltid igjen, alltid snikende som om man hadde glemt at det eksisterte. Med en hay lampe får du både bra lys og godt design!

Viktigheten av lys

Nå som høsten ruller inn over oss og mørket oppsluker mer og mer av dagene er det viktig at vi tenker på lys. Lys er et viktig element i hjemmene våre, og særlig i nordiske hjem der vinteren er lang. Det er ikke bra å leve i mørket og vi må gjøre det vi kan for å motvirke effekten av mangel på lys. Bra lamper er en del av det!

Flere nyheter