Klar for utendørs lek

11 april 2022
Maria Laugesen

advertorial

Er du klar for sommerens mange timer utendørs sammen med barna? Da skal du selvfølgelig ha noen herlige vannleker som barna kan ha glede av ute på sommeren.

Kjøp morsomme leker til vann

Vannleker kan være mange forskjellige ting, og det finnes både noe for deg med stor hage og for deg med en liten balkong. De fleste barn er glad i å leke ute og i vann, uansett om de er helt små eller det er de litt større barn.

Du kan for eksempel finne utrolig smarte basseng til stranden som barna kan sitte i. Det er opplagt for de små som ikke kan være i sjøen på egen hånd, men som likevel vil bli med på stranden og være i vannet. Her graver du bare et hull, og plasserer badebassenget i det.

Har du mulighet til det, kan du selvfølgelig også velge et badebasseng til hagen, balkongen eller terrassen. De finnes i masse forskjellige størrelser og designs avhengig av dine behov, barnas alder, den tilgjengelige plassen osv.

leker

Leker til bassenget

Men bassenget er ofte ikke nok, og du må selvfølgelig også ha noen herlige leker som barna kan ha med i bassenget. Det kan for eksempel være små båter og annet som enten kan brukes i bassenget eller i badekaret. 

Det finnes også masse vannleker som ikke krever et basseng. Det gjelder ikke minst de morsomme vannpumpekanoner som kan sprute sterke stråler, og som barna kan løpe rundt etter hverandre med. Eller det kan være vannspredere som du kobler til hageslangen så du får vannet rundt i hagen. 

Det er nok å velge mellom når det gjelder leker til vann, og du kan helt sikkert også finne en vannleke eller to som vil skape glede i ditt hjem. Da er det med sikkerhet utendørs underholdning hele sommeren til barna.

Flere nyheter