Hvordan motvirke hårtap?

09 oktober 2019
Maria Laugesen

God hårpleie er veldig viktig hvis du vil ha et sterkt og sunt hår. Og for deg som genetisk er disponert for hårtap, så er det enda viktigere å sørge for håret ditt i hverdagen. God hårpleie innebærer blant annet bruk av produkter som ikke inneholder skadelige kemikalier, men som til gjengjeld inneholder masse næringsstoffer, og som er skånsomt mot håret. Det betyr også regelmessig besøk ved frisøren for å få klippet håret. En sunn og variert livsstil er også noe som kan bidra til et sterkere og sunnere hår, fordi det sikrer at du får de nødvendige næringsstoffer gjennom kosten.

For noen spiller det dog ingen rolle hvor mye de pleier håret. Opplever du hårtap på tross av at du forsøker å holde håret sunt og sterkt, så kan det være nødvendig å supplere med andre metoder. På markedet finnes det produkter som er spesifikt utviklet for å motvirke hårtap og fremme ny hårvekst. Det gjelder blant annet en veldig effektiv produktserie fra PureGrow, som tilbyr hårtap behandling til menn. Deres produkter har forskjellige måte i tilføre håret næring, slik at du opplever ny hårvekst i området og dermed minsker og forebygger hårtap.

I deres utvalg kan du finne et serum som anvendes direkte på hodebunnen, og som sørger for å øke blodsirkulasjonen i området. Dette vil både forebygge hårtap og fremme ny hårvekst. Du kan samtidig supplere med en næringsrik og skånsom sjampo samt kosttilskudd, slik at du kan tilføre håret den nødvendige næringen både innefra og utefra. Kombinasjonen av disse produkter gir de mest optimale betingelser for sunt og sterkt hår, og på den måten kan du forebygge og minske hårtap. Produktene kan anvendes både på hodet og i skjegget, de er enkle å bruke i hverdagen, og så medfører de ingen skadelige bivirkninger for deg eller håret ditt.

Flere nyheter